Nej iskallt!! Gudrun och jag tog en kort promenad i ösregnet!! Hon med en lös kapuschong och jag med regnjacka. Men det tog inte nån long stund förrän vi återvände till min lägenhet. (spontant skrev jag long och inte lång lite engelskt)

 

Vi smuttade på den goda champagnen när Gudrun fått upp den och till maten lite rödvin i en alldeles ny fyrkantig flaska som man får betalt för!!

 

Vi tittade lite på TV men Gudrun gick hem vid 8-tiden. Vi hade ju träffats kl.2.

Då besökte vi Gittan och de va uppskattat och kul!! Nästa gång ska vi gå till sjön sa vi.

Stan börjar bli fin med alla sina "tussar". Här är jag och Mona vid sjö-tussarna.

 

 

Man fick pälsa på sig ordentligt men det regnade inte så Ingela blev nog nöjd med sin hundutbildning.

 

Påskvecka med alla sina trevliga namn på dagarna: blå måndag, vita tisdagen, dymmelonsdagen, skärtorsdagen och långfredagen!!! Och alla fina påskliljor.

 

Trots kylan såg jag en iller på nära håll vid discokulan. Den sprang över stigen och försvann ner i sjön. Den var bara några mer från mig men jag hade ju inte mobilen i handen. Egentligen skulle man alltid ha mobilen hängande runt halsen som en kamera. Ska fråga om det finns mobilskal med "snöre"? Så man slipper att ha den lilla kameraväskan .

 

Jag var bara tvungen att köpa Expressen för  denna fredan var två kompisar med. Det var Tommy Svensson som spelat både boll och ishockey med Kjelle och frugan Ann-Katrin som gjorde min bröllopsfrisyr. Den höll ända till Paris med 2 tältövernattningar.

 

Ja han var en duktig förbundskapten-94 och hon en duktig frisör-64!!

Kräftorna är serverade!!!!